luxe Earsaver van echt zilver

Een mondmasker word steeds meer een vertrouwd beeld en als je regelmatig een mondmasker  gebruikt zal  je merken dat je oren steeds meer gaan protesteren.  Dus is  het moment  gekomen  om je oren wat rust te geven..  de keuze is een eenvoudig klipje, maar je kunt jezelf natuurlijk ook trakteren op een luxe mondmaskerclip van echt zilver..De clip die we met je gaan maken  is voor 80% samengesteld uit het beste zilver een klein gedeelte wat iets steviger moet zijn  bestaat uit brons. Bij de foto die staat afgebeeld heeft Eva een gedeelte van zilveren sieraad van haar overgrootmoeder verwerkt.. Maar er zijn natuurlijk heel  veel ander mogelijkheden..  zelf een gewenst onderdeel meenemen mag maar hoeft natuurlijk niet.

De workshop is bedoeld voor deelnemers die niet of nauwelijks bekend zijn met het werken met zilver. In deze workshop staat niet het edelsmeden maar het spelen met zilver centraal. Techniek wordt zo nodig besproken, we gaan vooral voor het plezier en het doen. Door onze werkwijze ontstaan de producten schijnbaar vanzelf. Je zult op verrassende wijze kennismaken met het materiaal en de mogelijkheden. De duur van de workshop is afhankelijk van het sieraad (of sieraden) die je gaat maken.  Maar reken op ongeveer 2  tot 2,5 uur.

Deelname aan deze workshop is voor maximaal 3 personen:  kosten zijn €125 als je alleen komt . Kom je  met 2/of 3 personen  €85  p.p.  Dit is inclusief materiaal.. evt lunch v.a. €9 p.p.

Omdat dit een tijdelijke aanbieding is, graag telefonisch reserveren of via Whats  App of email