creatief bedrijfsuitje

Voor een verrassend creatief bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres We verzorgen behalve het gewone aanbod van creatieve activiteiten, ook een aantal opmerkelijke uitjes, b.v. het werken met brons, op iedere mogelijke locatie te realiseren. Met zeer hoge temperaturen werken en dezelfde dag nog een bronzen object als resultaat. 

Onze bedrijvenpagina is er niet een met allerlei aanbiedingen of voorgekookte uitjes. Wij nemen graag de tijd om samen met onze opdrachtgevers een programma samen te stellen wat klinkt als een klok vol verrassingen en beweging. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt .  Of dat nu is dat je vol passie bezig bent in een creatief atelier of juist verstild een creatieve wandeling maakt of vol overgave uit volle borst smartlappen zingt of wie weet je uitje wel in afrikaanse sferen giet het kan allemaal.

Het aanbod is zeer uiteenlopend en de locaties zijn zeer gevarieerd. Net zoals onze prijzen. Uitjes zijn er al vanaf €30p.p. combinaties met eten en drinken vanaf €50 p.p. een zeer compleet uitje heb je al van €80 p.p. voorbeelden vind de je op onze benieuwd naar de verdere mogelijkheden ?? neem dan contact met ons op

Je kunt natuurlijk kiezen voor een uitje met je collega`s voor een dagdeel of een hele dag… maar een heel of nweekend weg levert vaak nog meer op. En het uitje hoeft vaak niet eens zoveel meer te kosten! Zeker als je je werkgever voorschotelt dat jullie bedrijfsuitje gedeeltelijk of volledig in eigen tijd plaatsvindt…


CREATIEVE TEAMBUILDING


Van “teambuilding met een glimlach”. niet te zwaar lekker licht bijna vanzelfsprekend. Tot opnieuw kennis maken met jezelf en collega’s. en b.v. Nieuwe situaties geïnspireerd aangaan.of Bestaande situaties door een andere bril observeren. Of gewoon vaststellen dat het lekker loopt maar wel tijd willen maken voor elkaar omdat je het belangrijk vindt dat dit zo blijft..

We nodigen je uit om na het lezen van de informatie contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee over de vele combinaties en mogelijkheden  We bieden verschillende soorten teambuilding activiteiten aan zoals:

De Combibuilders Kennis is al verouderd voordat de studie is afgerond. Niet diploma´s maar kwaliteiten als zelfkennis, flexibiliteit, leiderschap en creativiteit zijn de basis van goed functioneren in een snel veranderende omgeving. Niets blijft hetzelfde behalve verandering.

De +builders Laat de brei van kennis even thuis, sta open voor groei en anders kijken in plaats van verstarring en sta open voor bezieling. Het loslaten van dagelijkse denkpatronen werkt al zo verrassend dat je zelf ontdekt hoeveel creatief talent je bezit. Je zult verstelt staan van je eigen mogelijkheden op dit gebied, maar ook van die van je collega’s. We stellen samen een passend programma op. Per groep kan de werkwijze anders zijn. En kan er worden gekeken of de werkwijze kan aansluiten op eventuele doelen. Een samen te stellen programma kenmerkt zich door een combinatie van maatwerk en intensieve begeleiding. De teambuildende elementen die nodig zijn om een organisatie goed te laten functioneren kunnen precies dezelfde zijn als bij een door ons samengestelde creatieve workshop. Samenwerking in plaats van concurreren, teamwork in plaats van werken op eigen eilandjes. In perfecte afstemming moeten de krachten gebundeld worden. In de werksituatie wordt verlangd dat werknemers erg goed op elkaar ingespeeld zijn en dat de samenwerking en communicatie soepel verloopt. Het doel van ons Teambuilding programma is het creëren van onderling begrip. Vanuit begrip voor de kwaliteiten en talenten van jezelf en voor die van anderen kan een diepere compassie ontstaan voor jezelf en de teamleden

De Vurigebuilders  Ieder maakt een onderdeel en uit eindelijk ontstaat er een sculptuur. Maar ook een bronzen penning of penningen behoren tot de mogelijkheden.

De Lightbuilders. Zij combineren gezelligheid met eenvoudige maar doeltreffende teambuildende elementen. B.v met een competitie element in combinatie met samen eten of b.v. een creatieve wandeling met een verborgen opdracht.

De Mixedbuilders Door samen te schilderen, een sculptuur te maken blijken er snel nieuwe inzichten te ontstaan. Kijken is namelijk meer dan je ziet, een andere bril doet wonderen. Als je daarna nog gaat genieten van een maaltijd die samen gemaakt is, kan de toekomst niet meer stuk.

De Mediumbuilders Leer je collega’s op een andere wijze kennen en beleef een creatieve dag samen, waar verschillende elementen aan bod kunnen komen. Verras elkaar en ervaar dat niet alleen rotte dingen uit de lucht komen vallen.

Heavybuilders Als mensen zijn we in onze oorsprong nooit bedoeld om dag in dag uit van huis naar het werk te gaan en in een bepaalde afgesproken tijd ons ding te doen. Soms dromen we weg en bedenken we ons een artiest of kunstenaar te zijn.

De GezelligeBuilders Gewoon gezellig op stap samen zingen, dansen, eten en nog veel meer. Een salsa – merengue arrangement of percussie of wie weet smartlappen zingen – afrikaanse dans – beeldhouwen – combinatieworkshop –objecten maken – percussie – schilderen.

De Maatbuilders In een team vullen mensen elkaar aan en stoten elkaar af. Dat heeft te maken met het specifieke gedrag van elk individu. Mensen hebben de neiging vast te houden aan aangeleerde patronen. Deze patronen zijn binnen een team vaak herkenbaar, maar ook ontstaan uit oordelen en vooroordelen. Op schijnbaar simpele wijze maken we een aanzet tot anders kijken.

De Salsa- en Percussie Builders  Een combinatie van dans muziek en schilderen actionpainting trommellen en of salsa De deelnemers gaan niet uit van een vooropgezet plan, maar laten zich leiden door een toevallige inspiratie. Het schilderij ontstaat al dansend.en bewegend

Neem voor meer informatie contact met ons op