ervaringen creatieve vakantie

reacties vakanties 2019.

 • Wat een heerlijke vakantieweek heb ik gehad. Creatieve uitdagingen, heerlijk gegeten en fijn zo samen met z’n allen. Ik wilde er even uit en iets voor mezelf doen en dit was een schot in de roos. Het ‘spelen met zilver’ heeft mij vooral geïnspireerd, dat wil ik nog wel eens. Maar voorlopig kijk ik met heel veel plezier terug en herinneren de sieraden die ik draag mij elke dag aan een geslaagde week!
  Hartelijke groetjes van Dasya
 • Het was een heerlijke ontspannen, creatieve en fijne week. Allerlei technieken werden aangereikt en vervolgens was je vrij om te kiezen waarmee je aan de slag ging.
  Ik heb het heel goed gehad!!!! samen met een superleuke groep op een geweldige lokatie was het genieten. Dank je wel Gertjan en Jacqueline voor jullie goede zorgen en het heerlijke eten.
  groetjes Brigitte
 • Lieve mensen, ik had een geweldige week . Gezellig, inspirerend, creatief. Veel herinneringen opgehaald. Je hoefde niets meer te leren, want je wist alles al. Alleen herinneren. Bedankt voor het helpen herinneren, Gertjan. De week heeft me erg goed gedaan. Mede dankzij de goede zorgen van Jacqueline en Gertjan en dankzij de groep. Was allemaal prima. Het eten was heerlijk. Alles voor herhaling vatbaar! bedankt allemaal! Lieve groet, Wilma
 • Het was toppie!!!! Gewoon doen en ervaren!!! Lekker en gezond eten wat er ook nog als een plaatje uitziet!! Lieve mensen met een groot hart. Dus ik zou zeggen gaan ervaren. Gert Jan super bedankt voor al het moois!!!! Groet Betsy
 • Dankjewel Gertjan en Jacqueline voor de fantastische creatieve vakantieweek leren werken met zilver en brons, speksteen , objecten creëeren.. met je dromen aan de slag, alles was nieuw voor mij! Ook leuke en lieve mensen ontmoet en heerlijk gegeten. Veel gelachen, ik kijk er met een warm gevoel op terug  groet van Suzanne
 • Een creatieve vakantie vol verrassingen en ontmoetingen. Van beeldhouwen en schilderen tot freubelen en droedelen. Van lachen om ijsjes en doosjes tot heerlijke pasta’s en salades. Van loslaten en toelaten tot dromen en kadootjes. Iedereen van week 1 bedankt voor deze bijzondere week. Liefs Floortje

hieronder eerdere reacties:

 • Een  week lang genieten van het creatief bezig zijn onder leiding van Gert Jan. Diverse technieken heb ik mogen aanschouwen zoals brons gieten, met zilver werken en hakken in speksteen.  Jacqueline haar kookkunst was heerlijk net als de salades van Gert Jan en niet te vergeten bij warm weer een raketje. Een week lang waar iedereen zich zelf mocht en kon zijn. Wat een geweldige mensen. Chapeau.  Marianne uit zutphen
 • Ik heb met mijn campertje gekampeerd in de prachtige tuin van Gert-Jan en Jacqueline. ” A room with a view” Hun gastvrijheid, humor en liefdevolle aandacht waren hartverwarmend. Creatief bezig zijn, terwijl er heerlijk culinair voor je wordt gezorgd in een prachtige omgeving. Ik kan het iedereen aanraden..Liesbeth uit Utrecht
 • Een week bij Gert Jan en Jacqueline is inspirerend en hartverwarmend. Je wordt enorm verwend: creatief, culinair, qua natuur en gezelligheid….En Gert Jan helpt je net zo lang tot ‘het’ iets wordt. Top. Je komt thuis met prachtige objecten. En nu nog nagenieten. THNXXX…..dit was een reactie van Nelleke uit Leeuwarden
 • De afgelopen week was ik te gast bij Gert-Jan en Jacqueline omdat ik graag sieraden wilde leren maken. Gert-Jan heeft me laten ” spelen met brons en zilver” en het programma aangepast aan mij waardoor ik heel persoonlijke en bijzondere sieraden gemaakt heb. Inspiratie kon ik opdoen in de prachtige omgeving die ik bekeken heb vanaf de fiets die me ter beschikking werd gesteld. Er werd heerlijk voor me gekookt en ik voelde me heel welkom. Dit was een vakantie die ik niet gauw zal vergeten. En mijn sieraden ga ik met veel plezier dragen!  .dit was een reactie van Jac uit Zoetermeer
 • Wauw! Wat een heerlijke week…een prachtige locatie met prachtige, inspirerende mensen. Deze (levens)kunstenaars hebben mijn creativiteit op een hele prettige manier aangewakkerd. Ik heb heerlijk met allerlei materialen mogen spelen en een aantal mooie dingen gemaakt, waar ik thuis ook zeker verder mee aan de slag ga. Gertjan en Jacqueline, bedankt voor de fijne tijd die ik bij jullie heb mogen hebben. Jullie hebben me vreselijk verwend! Big HUG dit was een reactie van Hanneke uit groningen