ervaringen creatieve vakantie

  • Een  week lang genieten van het creatief bezig zijn onder leiding van Gert Jan. Diverse technieken heb ik mogen aanschouwen zoals brons gieten, met zilver werken en hakken in speksteen.  Jacqueline haar kookkunst was heerlijk net als de salades van Gert Jan en niet te vergeten bij warm weer een raketje. Een week lang waar iedereen zich zelf mocht en kon zijn. Wat een geweldige mensen. Chapeau.  Marianne uit zutphen
  • Ik heb met mijn campertje gekampeerd in de prachtige tuin van Gert-Jan en Jacqueline. ” A room with a view” Hun gastvrijheid, humor en liefdevolle aandacht waren hartverwarmend. Creatief bezig zijn, terwijl er heerlijk culinair voor je wordt gezorgd in een prachtige omgeving. Ik kan het iedereen aanraden..Liesbeth uit Utrecht
  • Een week bij Gert Jan en Jacqueline is inspirerend en hartverwarmend. Je wordt enorm verwend: creatief, culinair, qua natuur en gezelligheid….En Gert Jan helpt je net zo lang tot ‘het’ iets wordt. Top. Je komt thuis met prachtige objecten. En nu nog nagenieten. THNXXX…..dit was een reactie van Nelleke uit Leeuwarden
  • De afgelopen week was ik te gast bij Gert-Jan en Jacqueline omdat ik graag sieraden wilde leren maken. Gert-Jan heeft me laten ” spelen met brons en zilver” en het programma aangepast aan mij waardoor ik heel persoonlijke en bijzondere sieraden gemaakt heb. Inspiratie kon ik opdoen in de prachtige omgeving die ik bekeken heb vanaf de fiets die me ter beschikking werd gesteld. Er werd heerlijk voor me gekookt en ik voelde me heel welkom. Dit was een vakantie die ik niet gauw zal vergeten. En mijn sieraden ga ik met veel plezier dragen!  .dit was een reactie van Jac uit Zoetermeer
  • Wauw! Wat een heerlijke week…een prachtige locatie met prachtige, inspirerende mensen. Deze (levens)kunstenaars hebben mijn creativiteit op een hele prettige manier aangewakkerd. Ik heb heerlijk met allerlei materialen mogen spelen en een aantal mooie dingen gemaakt, waar ik thuis ook zeker verder mee aan de slag ga. Gertjan en Jacqueline, bedankt voor de fijne tijd die ik bij jullie heb mogen hebben. Jullie hebben me vreselijk verwend! Big HUG dit was een reactie van Hanneke uit groningen