Beeldhouwen en objecten

 

beeldhouwen en objecten makenBeeldhouwen: je kunt al op eenvoudige wijze en zonder ervaring met beeldhouwen beginnen. Een zachte steensoort b.v. speksteen laat zich makkelijk bewerken en in een middag kun je al een aardig kunstwerk maken. Andere steensoorten hebben wij natuurlijk ook voorradig.  

Objecten maken: Je gaat aan de slag met materialen die je in de omgeving tegenkomt. je leert ruimtelijk vormgeven en anders kijken, gaat bezig met compositie, beweging, de verschillen in vormen en het maken van constructies. Mogelijk maak je combinaties met koper, bamboe, touw, lood, hout, ijzer, brons etc. We gieten, hakken, lassen, verbinden. Alles is mogelijk.  

Optie 1: beeldhouwen in speksteen (dagdeel)

10+ personen €40 p.p. duur 2,5 uur
7/10 pers 50 p.p. duur 2,5 uur
6/4 pers €55 p.p. duur 2,5 uur
2/3 pers €65 p.p. duur 2,5 uur

Optie 2: beeldhouwen in speksteen (dag)

10+ personen €60 p.p. duur 5 uur
7/10 pers €65p.p. duur 5 uur
4/6 pers €70 p.p. duur 5 uur
2/3 pers €85 p.p. duur 5 uur

Optie 3: Objecten maken of Ontdek je creatieve ik. (prijzen berekend met basismaterialen extra materiaal tegen meerprijs)

Extra bij te boeken: (alleen op onze basislocaties)

eenvoudig lunch €9,– p.p
luxelunch €18,50 p.p.
kunstenaarslunch €23,50 p.p.
hapjes plus drankje als afsluiting €12,50 p.p.

prijzen zijn inclusief:

Voor een Workshop op onze eigen locatie worden geen extra kosten berekend !!  Voor andere locaties in het land word een toeslag van €50 berekend heb jezelf een locatie dan komen deze kosten te vervallen inbegrepen is materiaal op onze eigen locaties zijn  koffie, thee, sapjes inbegrepen

Exclusief:

evt reiskosten

Wil je meer weten over speksteen.  kilk dan hier voor meer info

natuurlijk1