uitje voor 2 personen

kom tot rust op de veluwe
gek met verf
diverse dansuitjes
bij een vuurtje
zilveren sieraden
werken met een model
arrangementen

Een creatief dagje weg is al mogelijk v.a.  2 personen  In vele gevallen is het mogelijk om een workshop of uitje te plannen bij een van de aangesloten kunstenaars. Een aantal van hen stelt zijn of haar werkplek op bescheiden frequentie beschikbaar om samen te werken aan een of meerdere kunstwerken of bezig te zijn thema's kunnen ook worden gemixt.

Het is mogelijk om een dagdeel of hele dag deel te nemen aan de activiteiten. Wil je een aantal dagen, weekend of zelfs een week komen is dat ook geen probleem. Deelname kan individueel of in groepsverband zijn. De workshops kunnen worden gecombineerd met een lunch en/of diner en er is vaak mogelijkheid tot overnachting.

Alle mogelijke workshops uitjes en arrangementen, tegoedbonnen voor creatieve workshops en uitjes, creatieve vakanties, natuurlijk mooi ,workshop en uitjes op verzoek, koken en creatieve hapjes, workshops buiten bij een vuurtje, kookestafette ,Fotoshoot plus schilderij, etc etc

maar er is natuurlijk veeeeeeeeeel meer mogelijk schroom niet en neem contact met ons op Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze website.