reviews

3 dagen genoten van de gastvrijheid van Gertjan en Jacqueline. Veel geleerd op de workshop brons/zilver. Heerlijk ontspannen op een sfeervolle boerderij midden in de natuur. Verzorging was prima!

Anneke

Afgelopen zondag hebben we een hele fijne dag gehad met het vrijgezellenfeestje. We konden de faciliteiten gebruiken, heerlijke tafel gedekt en de aanstaande bruid kunnen ontvangen in de tuin, met een zonnetje. Daarna de workshop spelen met zilver, zoals Gertjan het uitlegde. We hebben allemaal een mooie ring met een sieraad voor de bruid gemaakt. Erg mooi vond ik het persoonlijk voorwoord van Gertjan waarmee de dag nog meer verdieping kreeg. En zijn persoonlijke benadering was heel fijn. Ik heb genoten, ook van de gastvrijheid. Bedankt voor het meedenken en verzorgen van deze mooie dag!

Janneke

Ik heb met mijn campertje gekampeerd in de prachtige tuin van Gert-Jan en Jacqueline. ” A room with a view” Hun gastvrijheid, humor en liefdevolle aandacht waren hartverwarmend. Creatief bezig zijn, terwijl er heerlijk culinair voor je wordt gezorgd in een prachtige omgeving. Ik kan het iedereen aanraden.

Liesbeth

Een week bij Gert Jan en Jacqueline is inspirerend en hartverwarmend. Je wordt enorm verwend: creatief, culinair, qua natuur en gezelligheid….En Gert Jan helpt je net zo lang tot ‘het’ iets wordt. Top. Je komt thuis met prachtige objecten. En nu nog nagenieten. THNXXX

Nelleke

Wauw! Wat een heerlijke week…een prachtige locatie met prachtige, inspirerende mensen. Deze (levens)kunstenaars hebben mijn creativiteit op een hele prettige manier aangewakkerd. Ik heb heerlijk met allerlei materialen mogen spelen en een aantal mooie dingen gemaakt, waar ik thuis ook zeker verder mee aan de slag ga. Gertjan en Jacqueline, bedankt voor de fijne tijd die ik bij jullie heb mogen hebben. Jullie hebben me vreselijk verwend! Big HUG

Hanneke

we hebben een dag workshop gevolgd bij GertJan om samen een beeld te maken. Het is een bijzonder fijne dag geworden, waarbij we vooraf een nacht hebben gekampeerd op de mooie plek van GertJan en daarbij heel gastvrij zijn ontvangen en zelfs hebben meegegeten. De dag zelf hebben we eerst een rondleiding gekregen op het landgoed en wat kleine oefeningen gedaan om inspiratie op te doen en daarna zijn we aan de slag gegaan met speksteen en andere materialen. Gertjan ondersteunde qua gebruik van gereedschap en creatief inzicht. Het is een fijne uitnodigende plek om lekker bezig te zijn en we hebben enorm genoten en nieuwe inspiratie opgedaan. Thanks Gertjan !

Onno

De afgelopen week was ik te gast bij Gert-Jan en Jacqueline omdat ik graag sieraden wilde leren maken. Gert-Jan heeft me laten ” spelen met brons en zilver” en het programma aangepast aan mij waardoor ik heel persoonlijke en bijzondere sieraden gemaakt heb. Inspiratie kon ik opdoen in de prachtige omgeving die ik bekeken heb vanaf de fiets die me ter beschikking werd gesteld. Er werd heerlijk voor me gekookt en ik voelde me heel welkom. Dit was een vakantie die ik niet gauw zal vergeten. En mijn sieraden ga ik met veel plezier dragen!

Jacqueline

Wij hebben een fantastische dansworkshop gekregen. De workshop was ontzettend veelzijdig; van hiphop tot beatbox! M’n vriendin had een top-vrijgezellenweekend hierdoor. Dankjulliewel!

Lianne van Beusekom

Wij hebben erg genoten van een creatieve dag spelen met zilver. Practige locatie, vriendelijke begeleiding en erg blij met het resultaat.

vriendelijke groet, Marlou

Onze reggaeton/ bubbling workshop was echt geslaagd. De beide docenten maakten er een feest van! De vrijgezel vond het ook echt leuk en dit liedje/ dansje zullen we altijd anders ervaren en meedansen haha…

Claire

Afgelopen vrijdag met mijn vriendin een prachtige en bijzondere ring bij Gertjan mogen maken! Wat leuk om samen bezig te zijn en iets te maken van zilver wat een … ring wordt :)! De gastvrije ontvangst, het creatief bezig zijn en aansluitend de heerlijke en verzorgde lunch in de voorjaarszon … Top! Wij kijken terug op een ontzettend leuke ervaring met een blijvende herinnering aan je hand! Dank jullie wel.

Corine

Vandaag samen een workshop speksteen gehad bij jullie. We hebben het ontzettend naar onze In gehad, gastvrij en goed verzorgd.

Dinie

In een relaxte ambiance, wat een prachtig uitzicht over bos en weiland, ‘spelen met zilver’ zoals onze gastheer Gertjan de workshop sieraden maken noemt. Heel gezellig samen werken aan een hanger in ons geval. Neem de tijd en met een beetje geluk neemt de gastheer je ook nog mee voor een wandeling over het landgoed. De lunch was prima verzorgd, met ook heerlijke gerechten voor één van ons met een glutenallergie. Je krijgt voldoende aangereikt om een mooi stuk te maken, en uiteindelijk geeft Gertjan nog een extra twist aan je sieraad waardoor het nog een stuk spannender wordt. Een aanrader voor een uitje met vriend(inn)en, zussen , families of collega’s die creatief aan de slag willen in ongedwongen sfeer.

Erna Winters

We hebben met een groep vrienden een geweldige dag gehad. De locatie is al super, we konden uit meerdere creatieve activiteiten kiezen, en de organisatie ligt in handen van mensen die je het gevoel geven welkom te zijn en die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Alles kan en mag, niets moet, en die ene dag voelde voor ons als een paar dagen vakantie

Martine

De organisatie heeft goed meegedacht over onze wensen en een hele schappelijke prijs gerekend. We hebben een danworkshop merengue gedaan met in totaal 13 vrouwen. Er werd rekening gehouden met het verschillende dansniveau en het was een gezellige sfeer! Door in twee rijen te dansen en daarbij steeds van partner te wisselen werd het een echte groepsactiviteit. Verrassend was dat de bruid iets later in de danszaal werd uitgenodig, waar we haar versierd met Hawai rokjes en bloemenkransen opwachtten en per persoon haar iets persoonlijks konden wensen en daarna een bloemenkrans o.i.d. te geven. Dat werd ontroerend! Verrassend was ook dat in de pauze heerlijk hapjes werden geserveerd naast de verkoelde drankjes. We hebben een mooie groepsfoto en een mooie herinnering erbij. Bedankt!

Nanda

als afscheidsfeestje van een collega hebben we een workshop zilveren ring maken gedaan. We werden hartelijk verwelkomd door Gertjan met lekkere hapjes en afwisselend werkten we aan de ring en was er lekker eten. We hebben een hele leuke middag/avond gehad, zijn echt in de watten gelegd en als aandenken ook nog een mooie ring!

Tineke

Een creatief dagje weg als verrassing van Cora voor mijn verjaardag! Een dag workshop bij een veelzijdig kunstenaars ‘Gert Jan te Doornspijk’. Midden op de Veluwse bossen. In zijn atelier samenwerken aan een ruwe Speksteen uit Brazilië en elk ons eigen creatie te creëren. Een onvergetelijke bijzondere creatieve leerzame intense dag saampjes 😉

 

Cora & Hans

Ik wilde mijn 50 ste verjaardag op een andere manier vieren dan met een groot feest. Na zoeken op internet kwam ik bij Creatief uit. Na een kennismaking met Gert-jan en Jaqueline op de boerderij was ik om. Met acht vrouwen hebben we gespeeld met zilver en brons. Allemaal waren we blij met onze resultaten. De ongedwongen sfeer in combinatie met het lekkere eten en de haard hebben mij een onvergetelijke verjaardag bezorgd.

Karin Carton

Dit jaar vierde ik mijn zestigste verjaardag. Daarvoor was ik via internet op zoek gegaan naar een organisator van een dansworkshop, als onderdeel van het feest. Zo kwam ik in contact met Gert-Jan van Creatief.nl. Waarom doe je het niet hier (boerderijlocatie op de veluwe) suggereerde Gert-Jan. Ik was snel verkocht: het is een sfeervolle omgeving en een leuk alternatief voor de standaard-feestlocatie. Ondanks dat het die dag wat frisjes was, is het feest erg geslaagd geworden. De uitstekend verzorgde buffetmaaltijd, de knusheid van de vuren, de prima timing van alles, plus de persoonlijke aandacht die Gert-Jan en Jacqueline aan het geheel gaven, maakten het feest onvergetelijk. Veel van mijn gasten (ruim 60) hebben dat beaamd. Een aanrader!

Wouter

Als organisator van de schoon/zussendag heb ik heel lang nagedacht over en gezocht naar een invulling voor elk wat wils. Al surfend kwam ik toevallig bij creatief.nl en wat was dat een goede greep! Wij hebben bij Gertjan en Jacqueline een superleuke dag gehad in een prachtige omgeving! We konden heerlijk onze gang gaan en hebben ’s morgens een zilveren ring/hanger gemaakt, tussendoor een wandeling en ’s middags een project met speksteen gedaan! Ieders eindresultaat was mooi, het weer werkte mee en de leiding was ook gezellig. We hebben genoten van de maaltijden en al het lekkers wat er de hele dag klaarstond. Het was echt een superdag! Alsnog bedankt en vast nog eens tot ziens!

schoonzussen Termaat

Wij hebben ringen gesmeed, tijdens onze vriendinnendag. We hebben het heel leuk gehad, het was heel ontspannend en gezellig. Ook hebben we nog leuke herinnering aan de heerlijke lunch in de serre, het prachtige uitzicht en de houtkachel, met aansluitend een wandeling. kortom helemaal super!! een aanrader.

Linde Krabben

We hebben met een groep vrienden een geweldige dag gehad. De locatie is al super, we konden uit meerdere creatieve activiteiten kiezen, en de organisatie ligt in handen van mensen die je het gevoel geven welkom te zijn en die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Alles kan en mag, niets moet, en die ene dag voelde voor ons als een paar dagen vakantie.

Martine

We hebben een hele leuke tangopresentatie gekregen in Oranjestein te Doorn, olv Karin Venverloo. Onze bewoners (senioren) hebben genoten en dachten met weemoed terug aan vervlogen tijden. De drie presentaties waren goed voorbereid en er werd zelfs drie keer van kleding gewisseld! Erg goed! Hartelijk dank. Vriendelijke groet, Eveline Leopold Pro Senectute

Eveline Leopold

Wat fijn dat jullie ook de moeite nemen om voor kleine groepjes iets te doen.. Heb best lang moeten zoeken maar ben blij dat ik jullie heb gevonden. Het was de moeite waard !!!

Groeten van Jim, Frans en Willy

Had voor het creatieve gedeelte eigenlijk veel meer een les verwacht.. Jullie doen het vanuit de losse pols en laten de deelnemers meer vrij dan ik gewend ben, dat kan een keuze zijn. Persoonlijk heb ik liever wat meer structuur en meer theoretische info nodig .. Des al niet te min vond ik het gezellig en leerzaam en wie weet ga ik deze wijze van werken nog eens waarderen.

Groet van Odette bredeveldt

was een leuk bedrijfsuitje .. Creatief bezig zijn lekker eten en drinken .. Hout verzamelen in het bos en vervolgens een mooi vuur maken in jullie geweldige vuurkuil.. groet en bedankt namens het gehele team

Piet en Jos

Heel hartelijk bedankt voor het geweldige familiefeest wat jullie voor ons verzorgd hebben, iedereen was heel verrast over de geweldige locatie en de manier waarop we de hele dag hebben doorgebracht. De ene verrassing na de andere, geweldige workshop action painting, het heerlijke eten, de gezellige vuurtjes, kortom voor herhaling vatbaar!

Machteld

Bedankt voor de leuke dag! De vrijgel heeft het ontzettend leuk gehad en wij hebben een TOP dag gehad. Daarnaast moeten zeggen dat Gertjan heerlijk kan koken, we hebben genoten van het eten. Nogmaals bedankt! Groep Chantal en de rest 🙂

We hadden ons familiefeest op geen betere plek kunnen organiseren. Gewoon weg heel compleet, op een mooie plek met lekker veel vuurtjes.. Het thema ontdek je creatieve ik was precies goed voor ons, iedereen kwam wel aan bod. Bedankt voor een Superdag

Hans en Marjolein