7 reacties

 1. Gert jan en Jaqueline.
  Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke week met heerlijk eten, een heerlijke omgeving en vol creativiteit en mooie ontmoetingen.
  Voor het eerst alleen op vakantie en ik vond het heerlijk.
  Mijn zilveren sieraden draag ik met plezier en mijn stenen staan inmiddels op sokkeltjes en nodigen nog steeds uit om verder te werken eraan. Heel fijn.
  Karin

 2. Beste Gertjan, Jacqueline en groep 1,
  Wat een heerlijke vakantieweek heb ik gehad. Creatieve uitdagingen, heerlijk gegeten en fijn zo samen met z’n allen. Ik wilde er even uit en iets voor mezelf doen en dit was een schot in de roos. Het ‘spelen met zilver’ heeft mij vooral geïnspireerd, dat wil ik nog wel eens. Maar voorlopig kijk ik met heel veel plezier terug en herinneren de sieraden die ik draag mij elke dag aan een geslaagde week!
  Hartelijke groetjes van Dasya

 3. Het was een heerlijke ontspannen, creatieve en fijne week. Allerlei technieken werden aangereikt en vervolgens was je vrij om te kiezen waarmee je aan de slag ging.
  Ik heb het heel goed gehad!!!! samen met een superleuke groep op een geweldige lokatie was het genieten.
  Dank je wel Gertjan en Jacqueline voor jullie goede zorgen en het heerlijke eten.
  groetjes Brigitte

 4. Lieve mensen, ik had een geweldige week . Gezellig, inspirerend, creatief. Veel herinneringen opgehaald. Je hoefde niets meer te leren, want je wist alles al. Alleen herinneren. Bedankt voor het helpen herinneren, Gertjan. De week heeft me erg goed gedaan. Mede dankzij de goede zorgen van Jacqueline en Gertjan en dankzij de groep. Was allemaal prima. Het eten was heerlijk. Alles voor herhaling vatbaar! bedankt allemaal! Lieve groet, Wilma

 5. Het was toppie!!!! Gewoon doen en ervaren!!! Lekker en gezond eten wat er ook nog als een plaatje uitziet!! Lieve mensen met een groot hart. Dus ik zou zeggen gaan ervaren. Gert Jan super bedankt voor al het moois!!!!

 6. Dankjewel Gertjan en Jacqueline voor de fantastische creatieve vakantieweek leren werken met zilver en brons, speksteen , objecten creëeren.. met je dromen aan de slag, alles was nieuw voor mij! Ook leuke en lieve mensen ontmoet en heerlijk gegeten. Veel gelachen, ik kijk er met een warm gevoel op terug ☀️ ☀️☀️

 7. Een creatieve vakantie vol verrassingen en ontmoetingen. Van beeldhouwen en schilderen tot freubelen en droedelen. Van lachen om ijsjes en doosjes tot heerlijke pasta’s en salades. Van loslaten en toelaten tot dromen en kadootjes. Iedereen van week 1 bedankt voor deze bijzondere week. Liefs Floortje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *