ALLERMOOISTE.NL

allermooiste.nlHet team van allermooiste .nl  bestaat uit een ervaren, gediplomeerd en professioneel visagisten team verspreid in heel Nederland.
Tijdens de visagie workshop onder leiding van één (of meerdere) gediplomeerde visagisten en make-up artiesten leert iedereen een eigen make-up aan te brengen!

Onder het genot van een hapje en een drankje, die wij voor u verzorgen op locatie, legt onze visagiste u onder tussen van A tot Z uit, hoe en waarom u een make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Visagie workshop voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van je zelf naar voren kunt toveren. Bijvoorbeeld hoe je het beste make-up kunt gebruiken. o.a. wallen, kringen, vlekjes wegwerken, het gebruik van foundation, rouge, poeder, glos en eyeliner. Uitgaande van een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eye kan ook.

Het is een interactieve workshop, dat wil zeggen dat ze alles voordoet op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwilliger. U kan hierbij ook een thema make-up aangeven. Zoals bijv. een glamour-, avond- ,extreme- of een trend make-up. De visagiste zal er altijd voor zorgen dat u mooi de deur uitgaat.

Tijdens deze make-up workshop kunt u ons alles vragen m.b.t. de visagie workshop en eventuele dag- en nachtverzorging.

Visagie workshops zijn altijd hele leuke uitjes ook voor de iets grotere groepen zoals voor vriendinnen, moeder en dochters en vrijgezellenfeestjes. U kunt gezellig lachen en kletsen met elkaar en ondertussen leert u heel veel over hoe een make-up aan te brengen, waarom en welke kleurkeuze u daarbij moet gebruiken.

Indien de bruid nog geen bruidsmake-up heeft geboekt dan kan zij deze boeken bij ons voor een korting tijdens de workshop.

Er zijn diverse thema's voor een make-up tijdens een visagie workshop:
*Zakelijke make-up *Smokey eyes *Dag make-up *Glamour make-up *Avond make-up *Trend make-up *Extreme make-up *Bril make-up *Oudere huid make-up *Fantasie make-up *Bruids make-up *Feest make-up

Visagie workshops informatie
Prijzen vanaf €25,- p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers.
Inclusief visagie workshop handout (boekje).

Onze inspirerende visagie workshops zijn geschikt voor bedrijven en particulieren. O.a. voor uw presentaties, promoties, evenementen, bedrijfsfeesten, team uitjes, vrijgezellenuitjes, vriendinnendagen, pr stunts, modeshows, verwendagen, familiefeesten, moeder en dochterdagen, verjaardagen, Projectdagen en schooluitjes, productpresentaties, ladies day, secretaressedag, damesdagen of teambuilding.

Locaties:
Het is mogelijk om bij ons op locatie te komen in heel Nederland, maar onze specialisten komen ook graag naar jullie toe! Op iedere locatie mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op

.