Guerrilla-art

op bezoek bij kunstenaars thuis (65)

Workshop Guerrilla Art

Zou je eens een keer uitje willen boeken, dat totaal anders is als alle andere workshops? Dan is de workshop Guerilla Art  zeker de moeite waard om een keer mee te maken. Geschikt voor alle leeftijden dus voor een familie-uitje, een vrijgezellendag of gewoon een vriendenevent, leuk om te doen. Maar vooral voor het bedrijfsleven een uitermate geschikte workshop als het gaat om samenwerken, teambuilding, communicatie en als een training.

Guerrilla ArtWat is Guerrilla Art ?

Guerrilla art is  samen werken aan een beeld/ object  en deze plaatsen op onverwachte plekken een beetje illegaal maar wel spannend zonder verdere schade aan te richten gaan we door ons gekozen plekken verblijden met een fraai kunstwerk.

Het hoeven natuurlijk niet direct enorme objecten te worden maar een klein subtiel objectje kan al voldoende zijn .. op elke gewenste plek binnen en buiten.

Optie 1: dagdeel

10+ personen €40 p.p. duur 2,5 uur
7/10 pers €45p.p. duur 2,5 uur
6/4 pers €55 p.p. duur 2,5 uur
2/3 pers €65 p.p. duur 2,5 uur

Optie 2: dag

10+ personen €60 p.p. duur 5 uur
7/10 pers €65p.p. duur 5 uur
6/4 pers €70 p.p. duur 5 uur
2/3 pers €85 p.p. duur 5 uur

Extra bij te boeken: (alleen op onze basislocaties)

eenvoudig lunch €9,– p.p
luxelunch €18,50 p.p.
kunstenaarslunch €23,50 p.p.
hapjes plus drankje als afsluiting €12,50 p.p.

prijzen zijn inclusief:

Voor een Workshop op onze eigen locatie worden geen extra kosten berekend !!  Voor andere locaties in het land word een toeslag van €50 berekend heb jezelf een locatie dan komen deze kosten te vervallen inbegrepen is materiaal op onze eigen locaties zijn  koffie, thee, sapjes inbegrepen

Exclusief: